Repere

248

Retailerul belgian Colruyt a început livrarea comenzilor cu echipamente autonome

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După două luni de teste într-un cartier de afaceri, căruciorul cu conducere autonomă al grupului belgian Colruyt a livrat acum, pentru prima dată, alimente la casele a trei clienți.

Collect&Go, serviciul de livrare de alimente al Grupului Colruyt, a testat de la sfârșitul lunii noiembrie o dubă electrică de livrare autonomă pe drumurile publice:

navetele cu vehicule autonome între centrul de distribuție Collect&Go și punctul de preluare din magazinul Colruyt din centrul orașului Londerzeel (lângă Bruxelles) și a parcurs deja peste o mie de kilometri.

Astăzi, proiectul de testare a intrat într-o nouă fază: pentru prima dată, Clevon 1 a livrat de fapt alimente la casele oamenilor.

Collect&Go a cartografiat adresele a treizeci de clienți de-a lungul rutei fixe a dubiței și i-a întrebat dacă doresc ca alimentele lor să fie livrate la domiciliu cu vehiculul fără pilot.

Primele trei livrări au avut loc acum: ca întotdeauna, clienții și-au plasat comenzile prin intermediul site-ului Collect&Go.

Apoi, au fost chemați cu un cod care le permitea să scoată alimentele din cărucior. De asemenea, își puteau pune cutiile pliabile și golurile înapoi în duba de livrare. Colruyt va continua testele în următoarele câteva săptămâni.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2