Repere

260

EVENIMENT! Expo-CASA VERDE ”GREEN LIFE 2023” va promova un stil de viață sănătos cu ajutorul alimentelor bio

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Între 29 septembrie și 1 octombrie 2023, la Palatul Parlamentului, în organizarea agenției infoGROUP și a revistelor Casa Verde și Meat.Milk, va avea loc Expo-CASA VERDE, o manifestare expozițională care va fi centrată pe promovarea tehnologiilor ”verzi”, ecologice, în domeniul industriei alimentare, al construcțiilor și  energiilor regenerabile, al finanțărilor de proiecte ecologice etc.

În cadrul manifestării va fi organizată secțiunea ”Green Life”, dedicată unui stil de viață sănătos, responsabil, centrat pe beneficiile unei vieți echilibrate.

La standurile secțiunii își vor expune produsele și serviciile companii din Industria Alimentară care abordează segmentul bio, cel al etichetelor ”curate”, al alimentelor cu beneficii de sănătate etc., dar și firme care promovează un stil de viață sănătos cu ajutorul vitaminelor și al alimentelor pro și prebiotice.

Expoziția se va adresa publicului larg dar și specialiștilor, având și o componentă B2B.

Totodată, în cadrul evenimentului va fi organizat și un simpozion în care vor susține comunicări reprezentanți ai MADR, ANPC, ANSVSA, precum și ai principalelor asociații profesionale din domeniu: Bio România, APRIL, Romalimenta etc..

Accesul la Expo Casa Verde va fi gratuit, iar accesul la simpozion va fi permis doar persoanelor invitate.

Mediatizarea va beneficia de canalele de comunicare infoGROUP, de parteneriatul cu Agro TV, dar și de parteneriatele care vor fi încheiate cu TVR Info, Realitatea Plus, România TV, Antena 3 CNN, Profit.ro TV, Radio România Actualități, Radio București etc.

Detalii, oferte și alte informații pot fi obținute la [email protected] sau la tel.: 021.223.25.21sau accesând www.meat-milk.ro, www.infoaliment.ro, și www.infoferma.ro.  

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2