Piață

412

De ce o vacanță pe barcă?

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ți se potrivesc 7 zile pe un yacht?

Dacă ești pentru prima dată pe o astfel de ambarcațiune, suntem convinși că ai o mulțime de întrebări, pentru că noi credem că vacanțele pe bărci nu sunt potrivite pentru oricine și nu în orice moment al vieții.

Trebuie să îți dorești să descoperi destinații noi și inaccesibile convențional, să iubești programul diferit de la o zi la alta, să vrei să vezi cât mai multe locuri și destinații noi, să cunoști culturi locale prin oameni, obiceiuri sau noi preparate culinare.

Ambarcațiunile devin astfel niște mijloace facilitatoare teribile, ce te poartă practic dintr-un golf în altul, dintr-o insulă în alta, de la o poveste fantastică la alta. Yacht-ul îți oferă mobilitate maximă de mișcare, independență și posibilitatea descoperirii de noi perspective cu adevărat extraordinare.

Libertate, explorare, diversitate

Realitatea stă mai degrabă într-o statistică zdrobitoare însă: 8 din 10 turiști nu se mai întorc la vacanțele de vară convenționale, datorită faptului că vacanța pe barcă oferă cu muuult mai multe satisfacții și valoare, comparativ cu simplul șezlong, amplasat într-un resort poate prea aglomerat.

Vacanța pe barcă (velier sau catamaran) înseamnă în primul rând libertate maximă de mișcare și posibilitatea explorării a tuturor destinațiilor și experiențelor minunate dintr-o anumită zona de navigație.

În același timp, înseamnă diversitate culinară și culturală, având posibilitatea astfel să descoperiți o mulțime de locuri și golfuri sălbatice și superbe, innaccesibile în alte condiții.

De ce să zic da?

Trecută prin filtrul distracției, vacanța pe barcă este o experiență completă, un mix echilibrat al tuturor acestor coordonate, încărcată de multe coordonate emoționale. De la distanță, toate elementele organizatorice ce sunt legate de selecția tipului de barcă, al echipajului și al traseelor parcurse sunt orientate strict spre preferințele și dorințele voastre, astfel încât cele 7 zile de vacanță să fie cu adevărat perfecte.

Experiența, seriozitatea și profesionalismul nostru ne ajută astfel să construim împreună un sejur armonios cu și pentru voi, fără a negocia sub nici o formă două criterii esențiale: siguranța și confortul.

Planificarea traseelor este una foarte eleborată și argumentată profesional, ea fiind realizată de fiecare dată în acord cu nivelul vostru de experiență și dorințele voastre.

Siguranță 100%

Un alt argument decisiv, pentru care un număr din ce în ce mai mare de turiști se pot bucura de acest format al vacanței pe yacht vine din maturitatea și profesionalismul echipei noastre dar și din perspectiva dezvoltării acestei piețe internaționale de ambarcațiuni.

În acest fel, vacanțele Pikasea au devenit în fiecare an mai atractive și accesibile iar grație tuturor parteneriatelor încheiate, reușim să acordăm o mulțime de facilități financiare și reduceri, pentru ca bugetul tău să nu aibă de suferit. Întregul proces, certificat și prin autorizațiile obținute ne plasează astfel că fiind una dintre puținele firme înregistrate în România, specializată în organizarea vacanțelor de acest tip.

Totodată vacanța pe yacht este un format 100% sigur din punct de vedere al sănătății și condițiilor de protecție individuală. Întreaga noastră echipa este vaccinată, toate persoanele care se urcă la bord se încadrează în condițiile de maximă protecție. Toate locațiile pe care le explorăm sunt atent alese, de cele mai multe ori aveți rezervate cele mai bune locuri alături și prietenii și familiile voastre.

Trebuie să îmi vând un rinichi?

Din fericire, am reusit sa eficientizăm costurile astfel încât să vă puteți bucura de o vacanță fabuloasă la prețuri corecte și atractive și presiunea pe bugetul vostru de vacanță să fie minimă. Așadar, vacanța pe barcă presupune următoarele costuri:

·         Cazarea pe barcă

·         Fee-ul skipperului

·         Combustibil barcă

·         Mâncare

·         Asigurarea bărcii

Pentru mai multe detalii, cere o ofertă personalizată adaptată nevoilor familiei tale sau grupului tău de prieteni. Hai în vacanță!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2