Zizin se imprumuta pentru a-si face un nou depozit

Apemin Zizin din Braordm;ov, unul dintre cei mai mari imbuteliatori de ape minerale naturale, va lua un imprumut in valoare de 4,2 milioane de lei de la Raiffeisen Bank pentru a construi un depozit in Mogoordm;oaia jud. Ilfov , conform unei decizii luata de companie.
Compania, controlata de Laura ?si Laurentiu Lazar, va garanta acest credit cu un imobil din Mogoordm;oaia, reprezentat de un teren intravilan cu o suprafata de 6.430 de metri patrati, unde se afla o hala de depozitare ?si o cladire de birouri p+1 , cu incasarile companiei din contracte comerciale cu exceptia celor de la Carrefour Romania , dar ?si cu toate conturile in lei ?si valute deschise la Raiffeisen Bank, conform datelor din Monitorul Oficial.
Expansiunea producatorului vine in contextul in care piata bauturilor nonalcoolice trece printr-o perioada buna, in conditiile in care reducerea TVA la 9% din iunie anul trecut pentru acest tip de produse a impulsionat consumul.
Anul trecut, Apemin Zizin a avut o cifra de afaceri de 52 de milioane de lei, in creordm;tere cu 7,5% fata de anul precedent, conform datelor de pe mfinante.ro. Profitul net al imbuteliatorului s-a situat la aproape 2,8 milioane de lei, dublu fata de nivelul raportat anterior. Compania a avut un numar mediu de 119 salariati. Foto: Iqads

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *