Zetea este preferata in actiunile de Protocol de Grad 0

La Medieordm;u Aurit, o comuna din judetul Satu Mare, distilatele din prune, pere ?si altele sunt aur curat. Vechi producatori de tuici ?si rachiuri traditionale, membrii familiei Zetea au transformat numele lor intr-un brand cunoscut nu doar in Romania, ci ?si peste hotare. Firma a fost infiintata in anul 1991, ca o necesitate a continuarii unei activitati de familie ce dateaza de peste un secol care insa trebuia adaptata la noile conditii ale economiei de piata, spune Silviu Zetea, proprietarul afacerii.
Activitatea firmei Privat Silviu Zetea consta in fabricarea produselor alcoolice traditionale, distilate din macerate de fructe fermentate tuica, palinca, horinca, rachiu intr-o maniera proprie care a devenit cunoscuta in toata tara ca metoda Zetea, informeaza Inncome Magazin.
Specific acestei metode este tripla distilare la cazane cu foc direct, un procedeu de productie traditional, ?si rezulta tuici ?si palinci de 50 de grade. Imbutelierea se face in recipiente de sticla cu valoare ridicata, produse manufacturate la o fabrica veche de peste 200 de ani, iar realizarea inchiderii ?si a ambalarii se face tot manual.
Primele produse au fost lansate pe piata in anul 1994, iar cel mai reprezentativ produs al firmei este Tuica, produs ce are parte de un mare succes, obtinand numeroase distinctii, una dintre acestea fiind Medalia de Argint la Concursul Mondial de la Burxelles din 2001, adauga Silviu Zetea. Datorita caracterului exclusivist, acest distilat este folosit in Romania in relatiile de protocol ?si la nivel diplomatic.
Tuica Zetea de Transilvania este vedeta, insa compania realizeaza ?si alte produse, la fel de exclusiviste. Iata ?si doua exemple: Palinca Crai Nou Zetea distilat obtinut din fructe de padure ?si Palinca de Pere Zetea produsa din pere . Mai trebuie precizat ca toate produsele sunt obtinute prin invechire minima obligatorie ?si fara adaos de ingredienti.
Vanzarile anuale ale firmei se ridica undeva la 300-350.000 de euro, volumul de produse realizat fiind undeva in jurul la 20.000 de sticle pe an, mai spune satmareanul. ordf;i nu este un produs ieftin. De la 40 de lei sticla de 500 ml, poate ajunge ?si la 850 de lei pentru aceea?si cantitate de palinca din fructe de padure. Distributia se realizeaza atat pe piata interna, cat ?si pe cea externa. In Romania, distributia se realizeaza in mare parte prin intermediari, magazine de desfacere ?si in anumite conditii direct – de exemplu se pot face comenzi online pe site-ul companiei. Pe piata externa distributia este asigurata de lanturi de magazine de specialitate sau comisionari. Mai multe, pe www.inncome.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *