Webasto Thermo Comfort Romania va expune la Meat Milk

Webasto Thermo Comfort Romania, Patener al Conferintei InternationaleMeat Milk 2015, va expune in cadrul sectiunii EXPO cele mai noi sisteme de climatizare, detaliind pentru participantii la eveniment si celelalte produse si servicii ale companiei.
Spre deosebire de alte companii care vor expune in zona EXPO, Webasto Thermo Comfort Romania va fi prezent si cu un autovehicul special care va fi expus spre a prezenta participantilor toate facilitatile de care pot beneficia achizitionand produsele si serviciile firmei.
Webasto Thermo Comfort Romania este reprezentanta Webasto Grup pentru Romania si Republica Moldova si opereaza o retea de peste 70 de parteneri in cele doua tari. Participarea in premiera a Webasto la EXPO-Conferinta Meat Milk 2015 este ocazionata de introducerea pe piata din Romania a liniei FRIGO a grupului Webasto. Cu o experienta si un renume la nivel global, Grupul Webasto propune solutii noi, economice si inovative pentru variantele de transport frigorific.
Webasto Group cu sediul in Stockdorf, langa Muuml;nchen este o afacere de familie inca de la infiintarea companiei in anul 1901. Grupul opereaza la nivel international in peste 50 de locatii mai mult de 30 dintre acestea sunt facilitati de productie si este impartit in doua divizii: sisteme de acoperis si sisteme de climatizare, pentru industria auto. Webasto este unul dintre primii 100 de furnizori auto din lume. In anul 2014 grupul a realizat un volum de vanzari de 2,5 miliarde de euro, avand peste 10.000 de angajati.
Competentele de baza ale companiei includ dezvoltarea, productia ?si vanzarea sistemelor de acoperiordm;uri auto ?si a sistemelor de decapotare complete, precum ?si a sistemelor de incalzire, racire ?si ventilare pentru autoturisme, vehicule comerciale ?si speciale, vehicule recreationale ?si ambarcatiuni. Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitatiwww.webasto-group.com.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *