Vrancart va face investitii de 10 milioane de euro

Producatorul de hartie ?si carton Vrancart Adjud VNC , controlat de SIF Banat-Criordm;ana 75% , ?si-a bugetat pentru acest an un program de investitii de circa 10 mil. euro, pentru eficienshy;tizarea ?si creordm;terea capacitatilor de productie.
In prezent compania are in derulare un nou proiect finantat din fonduri norvegiene in valoare de 3 mil. euro, din care asistenta financiara nerambursabila este de circa 1 mil. euro, proiectul urmand sa fie implementat pana in aprilie 2016.
Pentru acest an au fost aprobate investitii de circa 10 mil. euro, constand atat in diversificarea sortimentatiei de produse, cat ?si in imbunatatirea parashy;metrilor de calitate.
Realizarea acestor investitii va duce la o uordm;oara diminuare a cifrei de afaceri fata de 2014, din cauza opririi instalatiilor in vederea modershy;nizarii acestora, urmand ca in perioada 2016-2019 sa se inregistreze o creordm;tere semnificativa a afacerilor ?si a profitului estimat, a declarat pentru ZF Transhy;silvania Ionel-Marian Ciucioi, directorul general al Vrancart.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *