Vizita de documentare la BFR Groupe -Franta

La inceputul acestei luni, specialisti romani, dar si din Grecia, Italia, Polonia, Rusia, Austria, Germania, Anglia, Franta, Suedia si Elvetia., au efectuat o vizita de lucru la BFR Groupe, care este formata la ora actuala din mai multe divizii:Ermatec, Euro.Cri, Latinpack, Lassoudry.
In cadrul acestui proiect care a vizat familiarizarea cu toate utilajele/echipamentele/masinile grupului BFR, vizitatorii au facut cunostinta cu presedintele grupului Eric Brule si directorii generali ai celor 4 companii si am aflat istoricul fiecarei divizii.
Un punct interesant a fost prezentarea in format ppt a fiecarui agent si a firmei pe care o reprezinta ce alte colaborari internationale are . Bineinteles ca nu au lipsit si momente de networking, degustare de branzeturi si vinuri specifice Frantei.
ERMATEC – ofera cele mai bune solutii de feliere si portionare culama cu ultrasunete la gramaj fix si gramaj variabil. Aceste masini sunt destinate sectorului: branzeturi, carne procesata, brutarii si patiserii.
EURO.CRI – produce o gama variata de benzi transportoare,roboti pick in place , interfete intre masini, sisteme de acumulare si alimentare care sunt necesare in procesul de productie cat si optimizari in lantul de productie pentru ready-meal, sandwiches, produse inghetate, brutarii, patiserii.
LATINPACK – este un actor principal in ceea ce priveste ambalarea pe orizontala si verticala, tray sealer, detector de metale si detectoe cu raze X.
LASSOUDRY – realizeaza linii complete de productie pentru industria alimentara.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *