Vinurile The Iconic Estate, medaliate la International Wine and Spirit Competition 2020

Vinurile The Iconic Estate, medaliate la International Wine and Spirit Competition 2020

Noi medalii pentru vinurile produse de crama The Iconic Estate, parte a Alexandrion Group: acestea s-au remarcat prin gustul autentic, notele şi nuanţele armonizate optim şiatributele unice, la International Wine and Spirit Competition 2020 (IWSC), un concurs cu notorietate ȋn industria băuturilor alcoolice, cu o tradiţie de peste 50 de ani, se arata intr-un comunicat transmis redactiei infoALIMENT Magazin.

Vinuri din gamele  destinate atât pieţei interne cât şi celei externeau fost premiate cu numeroasemedalii la IWSC 2020. Juriul competiţiei, format din experţi internaţionali- producători, somelieri, distribuitori, buyeri şi influenceri- a degustat „ȋn orb” vinurile The Iconic Estate şi le-a evaluat ȋn raport cu vinuri din alte 90 de ţări. Competiţia este organizatăȋn fiecare an, ȋn Marea Britanie.

Combinaţia inedită dintre notele de ananas, grapefruit şi mere i-a adus vinului La Crama Sauvignon Blanc, medalia de bronz la IWSC 2020.De un roşu intens, cu note de prune coapte, vinul La Crama Merlot a obţinut, de asemenea, o medalie de bronz ȋn cadrul competiţiei.

Câteva dintre vinurile din gama Mythological Collection au fost premiate cu medalii de bronz, acordate vinurilor bine realizate, care crează o experienţă plăcută pentru consumatori. Elegant şi complex, Hyperion Pinot Grigio are nuanţe fresh de caise şi mere verzi şi delicate note forale, ȋmpletite armonios pe un fundal uşor mineral. Structura robustă, dar totodată rafinată a vinului Hyperion Fetească Neagră a fost, de asemenea, apreciată de juriul competiţiei IWSC 2020, cu medalie de bronz.

Vinul Colina Piatra Albă – Alb (cupaj: Chardonnay, Viognier, Fetească Albă) s-a facut remarcat prin gustul său fructat și finalul lung, ușor floral și mineral, calităţi care i-au adus o medalie de bronz.

Prahova Valley Sauvignon Blanc, unul dintre cele patru vinuri albe din gama Prahova Valley, cu o tradiţie de 17 ani pe piaţa din România a câştigat o medalie de bronz ȋn cadrul competiţiei.

Produse la Cramele Rhein CIE Azuga, ȋncă din 1892, după o metodă tradiţională din Franţa, vinurile spumante Rhein Extra reprezintă cea mai veche şi recunoscută marca de vin spumant din România. Vinurile Rhein Extra sunt, totodată, marca oficială a Casei Regale a Românieişi au fost premiate cu medalie de bronz la IWSC 2020.

Vinurile The Iconic Estate sunt disponibile ȋn marile lanţuri de magazine, magazinelede proximitate, locaţiileHoReCa,online shop-urile partenerilor Alexandrion Group şi pe iconicdrinks.shop, parte a Alexandrion Group.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *