Vinuri Halewood Wines Spirits, medaliate la The Global Pinot Noir Master 2017

A 4-a editie a concursului The Global Pinot Masters, organizat de renumita revista britanica The Drinks Business, care reuneste pentru jurizare sute de vinuri din soiul Pinot Noir, la nivel global, si-a desemnat castigatorii. Vinurile produse de Halewood Wine Spirits care au primit distinctii in cadrul acestei competitii au fost: Kronos 2014, La Umbra 2016, Waitrose 2016, toate trei castigand medalii de bronz in concurs.
Suntem extrem de mandri ca toate cele trei vinuri intrate in concurs au obtinut medalii. Pinot Noir este un soi deosebit, delicat si sensibil, pornind de la struguri, pana la produsul finit, vinul, iar pentru a pastra caracterul fructos si tipicitatea soiului, maturarea atat in cisterne, cat si in baricuri trebuie realizata cu grija si finete, a declarat Lorena Deaconu Stoian – Winemaker Halewood Wines Spirits.
Jurizarea unui Global Master se realizeaza in blind de catre un panel compus din Master of Wine si Master Somelier, calibrul juratilor certificand recunoasterea internationala a medaliilor acordate.
Kronos Pinot Noir 2014, produs in editie limitata ca si celelalte vinuri din colectia mitologica Hyperion, Theia, Rhea, Neptunus , este destinat canalului HoReCa, dar poate fi gasit si in reteaua proprie de magazine Halewood Wines Spirits.
Gama din care face parte vinul medaliat La Umbra Pinot Noir 2016 are un real succes pe piete mature, extrem de competitive precum Marea Britanie, Germania, Belgia, Danemaca sau Suedia.
Standardul ridicat al vinurilor produse de compania Halewood Wines Spirits este confirmat nu doar de premiile castigate in cele mai importante competitii de profil, ci si de clientii sai. De exemplu, unul dintre cele mai puternice lanturi de retail din Marea Britanie, a ales vinuri romanesti produse de Halewood Wines Spirits, Waitrose Pinot Noir 2016, comercializate sub marca si eticheta proprie, acesta fiind unul dintre vinurile medaliate la aceasta competitie.
Despre Halewood Wines Spirits:
Grupul international Halewood Wines Spirits este cel mai mare producator si distribuitor independent de bauturi alcoolice din Marea Britanie, activand de peste 35 de ani pe piata. In Romania, Halewood Wines Spirits detine plantatii de vita de vie in unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale tarii, printre care Dealu Mare si Murfatlar. Printre vinurile prezente in portofoliul Halewood Wines Spirits se numara: Floare de luna, Floarea Soarelui, Prahova Valley, gama Byzantium, gama Hyperion, Theia, Kronos, Neptunus, Rhea. Portofoliul este completat de vinuri spumante Rhein Extra, Millennium, Lambrini si de bauturi spirtoase Red Square Vodka, Whitley Neill Gin, The Pogues Irish Whiskey, West Cork Irish Whiskey , bere Crabbie`s Ginger Beer , precum si apa Willow Water .

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *