VINNO DORIPESCO, primul restaurant în franciză Doripesco a fost deschis în Brașov

VINNO DORIPESCO, primul restaurant în franciză Doripesco a fost deschis în Brașov

VINNO DORIPESCO reprezintă primul pas realizat de către compania Doripesco într-un nou model de business, care va asigura extinderea brandului la nivel național, în destinații reper pentru industria ospitalității.

Doripesco anunță astfel, deschiderea primului restaurant în franciză, situat în zona centrală a orașului Brașov (str. Lucian Blaga, nr. 8).

La marea deschidere au participat și oficialitățile județului Brașov, panglica restaurantului fiind tăiată dl. Sorin Taus, primar al comunei Feldioara, comună pe raza căreia  a fost deschis primul restaurant cu specific pescăresc sub brandul DELTA DIN CARPAȚI DORIPESCO.

1999 este anul în care compania brașoveană și-a început activitatea în sectorul HoReCa prin deschiderea Complexului Turistic Doripesco, prevăzut cu două saloane restaurant și cu unitate de cazare.

Succesul acestuia a condus la lansarea unui nou restaurant la intrare în Pădurea Bogății, restaurantul Casa Păstrăvarului, iar câțiva ani mai târziu a fost deschis restaurantul Poiana Râșnoavei-Doripesco, situat pe DN 73A. La finalul anului 2019, Doripesco a inaugurat un nou proiect – restaurantul Corabia Doripesco, care se mândrește cu o arhitectură unică și impozantă.  

„Proiectul de expansiune prin franciză este creioant și analizat de echipa Doripesco de mai bine de cinci ani și suntem bucuroși să îl transformăm astăzi în realitate, alături de parteneri serioși și profesioniști. Pe viitor ne dorim extinderea francizei Doripesco și inaugurarea a noi locații în fiecare oraș al României, pentru a oferi clienților bucuria de a savura preparatele Doripesco oriunde în țară.”, a afirmat Ruxandra Coc – Director Executiv Doripesco S.A.

Noul restaurant, VINNO DORIPESCO, va pune la dispoziția clienților preparate pescărești, delicioasele specialități cu care aceștia s-au obișnuit deja în restaurantele Doripesco: Saramura de crap sau păstrăv, Platourile pescărești, Gulașul din pește, Storceagul de pește, precum și alte rețete savuroase.

În cadrul francizei Doripesco, francizorul oferă partenerilor săi expertiză și suport constant, încă de la semnarea contractului de francizare. Partenerii francizați vor fi consiliați în amenajarea spațiului, în stabilirea procedurilor de lucru, realizarea de traininguri, resurse absolut necesare pentru dezvoltarea unui business de succes.

„În cei peste 25 de ani de activitate, compania Doripesco a evoluat continuu și a dezvoltat business-ul în domenii dferite (piscicultură și procesare pește, turism, agrement, zootehnie, construcții), ceea ce denotă know-how-ul echipei pe diverse arii de activitate, dar și capacitatea extinsă de adaptabilitate și reziliență.”, a afirmat Dorin Crizbășan – Director General Doripesco S.A.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *