Verdino lansează în România pizza congelată ”plant-based”

Verdino lansează în România pizza congelată ”plant-based”

Verdino Green Foods, primul și singurul producător român care oferă o alternativă sustenabilă la produsele din carne, pe bază de proteine de mazăre, își extinde gama în categoria produselor congelate cu lansarea primei game de pizza congelatăplant-based sub un brand românesc.

Noua gamă aduce 5 noi sortimente de pizza cu toppinguri 100% plant-based.

Pizzele Verdinoau blatul pufos, dospit timp de 24 de ore, frământat cu ulei de măsline extra-virgin, iar topping-urile și brânza sunt produseleVerdino, cu comportament perfect la coacere. Totul este copt în cuptor de piatră, pentru cel mai bun gust și consistență.

Variantelenou-lansate sunt: Pizza-bacon 350g, Pizza delicioasă cu 4 toppinguriplant-based 370g, Plantuna pizzacu alternativa vegană la ton 370g, Pizza Mexicana 370g  cu bucăți de burgerși ardei Jalapenoși pizzaPepperoni 350g cu salam picant .

Ne simțim onorați să anunțăm azi două premiere pentru piața autohtonă de produse congelate. Verdino nu este doar primul brand românesc care a lansat produse plant-based pe baza de proteine de mazăre,  ci suntem și primul brand românesc care lansează o gamă de pizza congelată ce stă sub tutela unui brand local.

Pizza pe care am lansat-o este sustenabilă atât pentru cei ce o savurează, cât și pentru întreagă planetă. Caracterul inovator al produselor noastre stă adânc înrădăcinat în valorile și convingerile brandului nostru:  toate ingredientele folosite în prepararea alimentelor sunt sustenabile, 100% plant-based și de cea mai înaltă calitate, pentru a oferi tuturor consumatorilor noștri cea mai bună experiență de consum posibilă.

Datorită acestui lucru, Verdino Green Foods a cunoscut o evoluție rapidă în piața europeană, produsele noastre fiind achiziționate atât în România cât și în Spania, Olanda, Elveția și Serbia.”, spune Eberhart Raducanu, CEO Verdino Green Foods.

Cele 5 sortimente de Pizza se vor găsi atât în supermarketuri din România cât și din Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Elveția și Serbia.

Astfel compania ajunge la un portofoliu de 66 de produse plant-based pe bază de proteine din mazăre, iar dezvoltarea portofoliului continuă.

Gama de produse Verdino poate fi găsită în majoritatea rețelelor de comerț modern,dar și online pe www.verdinoshop.ro.

În plus, o serie de restaurante și pizzerii și-au creat meniu vegan pentru care  Verdino este principal furnizor de materii prime cum ar fi: burgeri, mici, salam Pepperoni, alternativa la feta, la cârnăcioriși la carne tocată.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *