USAMV Cluj-Napoca, partener la ”Apold Weinfest”, cu vinuri și produse din fermele proprii

USAMV Cluj-Napoca, partener la ”Apold Weinfest”, cu vinuri și produse din fermele proprii

USAMV Cluj-Napoca a participat în premieră, la ”Apold Weinfest”, la Apoldu de Sus din județul Sibiu, acolo unde se află și plantația viticolă a universității – Vinea Apoldia Maior.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 iulie 2022, cu începere de la ora 13.00, iar intrarea în incinta festivalului va fi permisă cu o oră mai devreme.

USAMV Cluj-Napoca a propus participanților la festival o listă de vinuri savuroase din producția proprie – Sauvignon Blanc, Riesling Italian și Traminer Roz, respectiv cupajele Eruditus și Docentus.

De asemenea, în zona de food court au fost pregătite meniuri care au avut la bază produse de la Ferma Cojocna și stațiile pilot ale Facultății de Știința șiTehnologia Alimentelor din cadrul universității noastre.

Atmosfera de sărbătoare a festivalului a fost întreținută de interpreți și ansambluri folclorice, între care și Ansamblul folcloric ”Tradiții” al USAMV Cluj-Napoca, iar de la ora 19.00, a fost programat concertul lui DJ Oli Sinth.

USAMV Cluj-Napoca a participat pentru prima dată la uneveniment de anvergură în județul Sibiu, acolo unde a achiziționat în 2020, la Apoldu de Sus, Plantația viticolă Vinea Apoldia Maior, cu o suprafață de 65 de hectare de viță de vie nobilă.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *