Următorul târg Biofach va avea loc în format mixt în perioada 15 – 18 februarie 2022

Următorul târg Biofach va avea loc în format mixt în perioada 15 – 18 februarie 2022

Organicul este mai mult decât o etichetă sau o certificare: organic înseamnă calitate și convingere – pentru utilizarea responsabilă a resurselor naturii, se arată într-o informare a MesseNurnberg, care va găzduiîn perioada 15-18 februarie ediția din 2022 a târgului Biofach.

BIOFACH din centrul de expoziții din Nürnberg este locul în care oamenii își împărtășesc interesul pasionat de mâncarea ecologică, se cunosc și fac schimb de opinii, și asta din 1990.

Oportunitatea perfectă pentru profesioniștii în vizită de a întâlni producători ecologici de pe piața ecologică și de a se inspira din ultimele tendințe din acest sector. Intrați în lumea produselor organice și gustați și în organice.

Noul concept de eveniment combină BIOFACH stabilit cu toate avantajele lumii digitale! Accentul este pus pe târgul de la Nürnberg, cu un concept de igienă bine dezvoltat.

În plus, oferim componente digitale folosind talca platformei, care a fost dezvoltată și optimizată în continuare în ceea ce privește tehnologia, funcționalitatea și ușurința utilizatorului datorită feedback-ului dvs. valoros.

Toți expozanții de pe site vor fi, de asemenea, afișați pe platforma digitală.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *