URBB a produs peste 2 milioane de hectolitri de bere

Comunicat UnitedRomanian Breweries Bereprod URBB a stabilt un nou record al activitatii de productie la nivel national in 2017, depasind pragul de 2 milioane hectolitri produsi in perioada ianuarie – noiembrie, reprezentand o crestere de 10% comparativ cu nivelul de anul trecut. In acelasi timp, cifra de afaceri consolidata a grupului URBB s-a ridicat la 650 milioane RON brut , cu 12% mai mult fata de rezultatul inregistrat in perioada similara din 2016.
In ceea ce priveste activitatea pe segmentul bere, URBB inregistreaza un ritm de crestere de 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Performanta URBB este cu atat mai importanta in contextul in care, prin comparatie, rata de crestere anuala la nivelul intregii piete de bere din Romania este estimata la 2-3%, potrivit datelor Asociatiei Berarii Romaniei.
Performanta noastra pe parcursul acestui an ne va servi drept un punct de referinta pentru viitor, in contextul in care, in 2017, am realizat investitii considerabile care s-au tradus intr-un raspuns excelent la nivelul pietei, reflectat pozitiv si in performanta financiara a companiei. Aceasta crestere puternica, de peste trei ori mai mare decat ritmul pietei, a fost stimulata de mai multi factori, dintre care cei mai importanti fiind imbunatatirea prezentei produselor noastre, de exporturi si, mai ales, de investitiile realizate in acest an.
Aceste investitii au avut la baza convingerea si increderea noastra in calitatea produselor pe care le oferim consumatorilor din Romania, in profesionalismul echipei URBB din toata tara, dar si in potentialul excelent de crestere in ceea ce priveste cota noastra de piata in Romania, a declaratShachar Shaine, Preordm;edinte URBB.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *