Unele brutării reintroduc eclerele în meniu

Unele brutării reintroduc eclerele în meniu

Brutăriile PAUL lansează campania „Prea multe ecleruri? Niciodată!” și invită consumatorii să se bucure de cele mai îndrăgite deserturi franțuzești la promoţia de2+1 din partea casei,disponibilă pentru toată gama de ecleruri.

Până la 30 noiembrie, clienții care achiziționează oricare două ecleruri, îl vor primi pe cel de-al treilea cadou. Cu arome fine precum: ciocolată, vanilie, cafea sau frişcă şi zmeură, eclerurile PAUL pot fi savurate oriunde, în orice moment al zilei.

Cum e greu de ales între a savura unÉclair Chocolat cu gust intens de ciocolată, unÉclair Vanille cu aromă fină de vanilie, un Éclair Cafécu cremă delicioasă de cafea sau unÉclair Framboise Chantilly cu frişcă, cremă de vanilie și zmeură, PAUL vine în întâmpinarea fanilor patiseriei franţuzeşti cu o ofertă greu de refuzat: la oricare 2 ecleruri, al 3-lea este cadou, valabilăpână la sfârşitul lunii noiembrie, în limita stocului disponibil.

„Anul acesta, deși nu am putut sărbători ca altă dată momentele importante la PAUL,ne-am dorit să le oferim în continuareclienților noștri surprizele cu care i-am obișnuit de-a lungul timpului. Suntem prezenți de peste 12 ani pe piața din România, timp în care clienții s-au bucurat de produsele de patiserie franțuzească, realizate cu atenție și în siguranță de echipa noastră, așa că o astfel de ofertă va fi pe placul celor care ne trec pragul”,a declarat Ovidiu Albu, Administrator PAUL România.

Promoţia este disponibilă în toate brutăriile din țară, inclusiv în locațiile de tip chariot, dar și prin serviciul de livrare al partenerilor: Glovo, foodpanda, Tazz by eMAG și Takeaway.În această perioadă, pentru a respecta măsurile de siguranță, clienții sunt încurajați să se bucure de această ofertă la pachet.

La PAUL, protecţia angajaților și clienților reprezintă o prioritate. În completarea standardelor specifice brandului, s-au luat măsuri suplimentare de maximă siguranţă. În toate brutăriilePAUL, angajații respectă cu strictețe procedurile de spălare și igienizare a mânilor, precum și măsurile igienico-sanitare impuse, atât la prepararea produselor, cât și la servirea acestora.

Totodată, sunt efectuate acţiuni multiple de dezinfectare și sanitarizare a suprafețelor de lucru din bucătărie și din brutărie, iar clienții au la dispoziție dezinfectant pentru a-l folosi ori de câte ori este nevoie și sunt încurajați să opteze pentru plata cu cardul.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *