Ultravac propune noi echipamente de ambalare vacuumata

Se stie ca ambalarea prin vacuumare aduce numeroase beneficii, in special legate de marirea termenului de garantie a produselor. Nu mai putin importante sunt beneficiile legate de depozitare si transport dar si cele legate de expunerea produselor in rafturile prevazute cu frig ale magazinelor. Ultimele solutii propuse de compania UltraSource sunt de referinta, la nivel mondial, dupa cum noteaza FoodPackaging.
Ultravac 225 este un chipament de vacuumare capabil sa realizeze atat pachete de mici dimensiuni, cat si pachete mari. Camera de presurizare este prevazuta cu decontaminator si counter de optimizare a volumului.
Dimensiunile camerei de vacuumare sunt: adancimea: 30 cm, latimea: 50 cm, lungimea: 80 cm., Echipamentul este compact, usor de utilizat, fiind prevazut cu comenzi simple. Este ideal pentru procesatorii care livreaza produse marilor lanturi de magazine.
Ultravac 2100 este un utilaj de vacuumare de mare productivitate dotat cu o camera dubla de vacuumare si ambalare. Nu are restrictii in ambalarea flexibila.
Prin camerele de vacuum este pastrata prospetimea produsului, eliminand depunerile de gheata la interior. Tehnologia PoziPressure elimina agentii de contaminare, fiind recomandat ambalarii carnii de porc, vita si pui. Capacitatea de vacuumare-ambalare este de 15 tone intr-un ciclu de 8 ore. Optional, Ultravac 2100 se livreaza cu un dispozitiv automat de incarcare, pentru marirea productivitatii.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *