Trei arome noi in gama Redd Bull

Red Bull, cea mai cunoscuta companie de bauturi energizante din lume, vine cu trei arome noi, in extensia celor doua bauturi energizante deja celebre – Red Bull Energy Drink ?si Red Bull Sugarfree. Red Bull Editions au la baza acelea?si formule ca ?si Red Bull Energy Drink, numai ca au gust ?si culori diferite. Sunt disponibile in can-uri de 250 ml, fiecare cu un design diferit, care reflecta culoarea fructului respectiv.
Red Bull Red Edition este can-ul rosu, la fel ca ?si culoarea lichidului din interior, cu beneficii identice cu cele ale Red Bull, insa cu gust dulce de meriordm;oare. Red Bull Silver Edition are lichid incolor ?si can de culoare argintie ?si ofera in plus retetei originale aroma de lime.
Red Bull Blue Edition are lichid albastru cu gust de afine. De mai bine de 25 de ani, milioane de oameni din intreaga lume, cauta energia pe care Red Bull le-o ofera in timp ce muncesc, practica un sport, studiaza, conduc sau petrec pana tarziu in noapte. Red Bull vitalizeaza corpul ?si mintea ?si se adreseaza tuturor celor care au nevoie de putina energie in plus. Mai multe informatii, pe http://energydrink-ro.redbull.com/product/red-bull-editions

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *