Tetra Pak a introdus ambalajul Tetra Brik Aseptic 250 Base Crystal

Prin forma sa, ambalajul Tetra Brik Aseptic 250 Base Crystal ofera oportunitati de diferentiere la raft a marcilor
Tetra Pakreg;, lider mondial in solutii de procesare si ambalare a alimentelor, a anuntat lansarea noului ambalajului Tetra Brikreg;Aseptic 250 Base Crystal, care se remarca prin doua laterale in forma de cristal, oferind astfel mai multe posibilitati de diferentiere grafica la raft a produselor alimentare.
Deoarece consumatorii au mai putin timp sa aleaga dintr-o varietate larga de produse, diferentierea la raft devine din ce in ce mai importanta pentru marci. Acest nou ambalaj poate sa confere mai multa distinctie marcilor printr-o solutie de ambalare cu un cost mic, adaptabila pe instalatia existenta, declara Manuel Calderon, Product Director Tetra Pak.
Noul ambalaj de carton va fi lansat la nivel global in urmatoarea perioada, fiind deja testat cu succes impreuna cu Mengniu, una dintre cele mai importante companii de lactate din China.
Apreciem solutiile tehnice eficiente care genereaza reduceri de costuri precum solutia adaptabila instalatiilor de ambalare existente, Tetra Brik Aseptic Crystal, declara Zhao Xingji, Head of Brand Management Mengniu Dairy. Astfel, avem acum la dispozitie o modalitate simpla de a sustine imbunatatirea produselor noastre lactate lichide.
Studiul efectuat in randul consumatorilor din China si Pakistan au evidentiat ca acestia apreciaza designul ambalajului, aspectul vizual si functionalitatea Tetra Brikreg; Aseptic 250 Base Crystal. Cu un grad mai mare de rigiditate, noua forma de ambalaj aduce beneficii comerciantilor prin posibilitatea depozitarii si distribuirii mai eficiente. In plus, este un ambalaj mai prietenos cu mediul datorita continutului mai mare de carton provenind din resurse regenerabile.
Ambalajele Tetra Brikreg; Aseptic 250 Base Crystal sunt adaptate liniilor existente TBA/22. Lansarea noii generatii de linii Tetra Pakreg; A3/Speed va avea loc in 2015, oferind astfel oricarui client posibilitatea de a introduce noul ambalaj.
DESPRE TETRA PAK
Tetra Pak este liderul mondial in solutii de procesare, ambalare ?si distribuire a produselor alimentare lichide. Lucrand indeaproape cu clientii ?si furnizorii noordm;tri, oferim produse sigure, inovatoare ?si in armonie cu protectia mediului inconjurator, care satisfac in fiecare zi cerintele consumatorilor din peste 170 de tari. Avand aproximativ 23000 de angajati in peste 85 de tari, noi credem in asumarea cu responsabilitate a pozitiei de lider in industria de profil, pentru crearea unei creordm;teri profitabile in armonie cu protectia mediului inconjurator ?si cu o buna conduita sociala. Motto-ul nostru PROTEJEAZAtilde; CE E BUNtrade; reflecta viziunea noastra de a oferi alimente sanatoase ?si disponibile oriunde. Mai multe informatii despre Tetra Pak sunt disponibile pewww.tetrapak.ro
Tetra Pak si PROTEJEAZAtilde; CE E BUNtrade; sunt marci care apartin Grupului Tetra Pak.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *