Testo Romania a confirmat prezenta la Meat Milk 2016

Testo Romaniaa confirmat participarea la Expo-Conferinta InternationalaMeat Milk 2016, eveniment care se va desfasura in zilele de 12 si 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov.
Testo Romania – Tehnologie de masurare conform cerintelor din sectorul alimentar
Testo va pune la dispozitie anii de experienta in tehnologia de masurare si in sectorul alimentar. Suntem de multi ani experti in acest domeniu si dorim sa va sprijinim in realizarea sarcinilor de masurare necesare. Instrumentele de masura de la Testo sunt concepute pentru a intra in contact alimentele si sunt certificate.
Produsele alimentare parcurg un proces complex pana cand ajung la utilizatorul final. Acest lucru necesita standarde legale, experti de specialitate si instrumente corespunzatoare pentru testarea calitatii.
Instrumentele de masura Testo aduc o contributie importanta la parcurgerea in siguranta a acestor procese complexe. Scopul nostru este de a furniza instrumente si tehnologii de masurare adecvate diferitelor cerinte si aplicatii pentru asigurarea unei activitati profesionale in sectorul alimentar.
Solutiile de masurare Testo va ajuta sa asigurati calitatea alimentelor pe parcursul intregului lant de productie, transport si depozitare, fara intrerupere si in conformitate cu standardele existente. Masurarea parametriilor precum temperatura, umiditatea, valoarea pH-ului sau calitatea uleiului de gatit – in timpul productiei, transportului sau al prepararii alimentelor- nu a fost niciodata mai usoara.
Instrumentele de masura Testo si-au dovedid fiabilitatea in numeroase aplicatii, ofera valori exacte rapid, pot fi curatate sub jetul de apa clasa de protectie IP65 si sunt certificate HACCP International, EN13485 si EN 12830. In plus, atat inregistratoarele Testo cat si sistemul de monitorizare a datelor testo Saveris sunt conforme si au certificarea corespunzatoare de la autoritatea de inspectie tehnica TUuml;V Suuml;d.
Brandul Testo este unul recunoscut pe plan international, iar deschiderea filialei din Romania a reprezentat un pas natural in evolutia companiei. Testo Romania este cea mai noua filiala a producatorului mondial de instrumente de masura Testo AG fiind prezent pe piata romaneasca atat prin cele doua birouri din Cluj-Napoca si Bucuresti cat si prin partenerii de distributie din toata tara.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *