Tazz lansează o nouă metodă de plată în restaurante

Tazz lansează o nouă metodă de plată în restaurante

Tazz introduce în aplicație o nouă modalitate de plată în parteneriat cu Sodexo România, liderul pieţei locale de beneficii extra salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor.

Astfel, Tazz devine singura aplicație de food delivery unde utilizatorii pot plăti direct cu cardul de masă Gusto Pass la o selecție națională de peste 2000 de restaurante partenere Tazz și Sodexo din aplicație.

Cardul Gusto Pass de la Sodexo reprezintă un beneficiu extra salarial acordat angajaților pentru mesele de prânz zilnice. Gusto Pass le permite angajaților accesul la o ofertă variată de restaurante din țară, acum și prin Tazz.

Printre restaurantele partenere Tazz și Sodexo se numără: Hard Rock Cafe, Burger King, Samsara, Pizza Hut, Ana Pan, Taco Bell, Caru’ cu Bere, Starbucks, Mesopotamia, Noodle Pack, Dabo Doner și multe altele.

Plata cu cardul de masă de la Sodexo este deja disponbilă în aplicația Tazz și promite o experiență facilă de înrolare și salvare a detaliilor de plată, ca în cazul oricărui alt card bancar.

Pentru a descoperi restaurantele partenere Tazz și Sodexo înainte de a face comanda, utilizatorii Tazz pot aplica filtrul: „Card Sodexo” în secțiunea „Restaurante”, iar apoi pot urma pașii clasici de realizare a unei comenzi în aplicație.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *