Târgurile MEAT-TECH și TUTTOFOOD, amânate pentru 17 și 20 mai 2021, la Milano

Târgurile MEAT-TECH și TUTTOFOOD, amânate pentru 17 și 20 mai 2021, la Milano

Potrivit unui comunicat transmis redacției infoALIMENT Magazin, lanțul de aprovizionare, siguranța alimentelor și sustenabilitatea vor fi subiectele fierbinți ale celei de-a treia ediții a MEAT-TECH, târgul Ipack Ima, dedicat soluțiilor de procesare și ambalare a cărnii, derivatelor și a preparatelor preparate, care va dura loc la Fiera Milano în perioada 17 – 20 mai 2021.

Printre noutăți, Meat-Tech va fi co-localizat cu TUTTOFOOD, expoziția internațională B2B dedicată sectorului alimentar care va oferi un context unic în panorama europeană prin integrarea ofertei de târguri de lanțuri de carne, fructe de mare și lactate, sectoarele istorice ale TUTTOFOOD, cu cele mai bune tehnologii și soluții pentru procesarea și ambalarea MEAT-TECH.

În 2021, Milano devine, așadar, scena unui mod reînnoit de a face rețea, de a extinde oportunitățile de afaceri și de a crea întotdeauna noi contaminări în cadrul târgului fericit cel mai avansat din punct de vedere logistic și tehnologic din Italia și printre cele mai importante din Europa.

Urmând cerințele industriei, MEAT-TECH își consolidează strategia bazată pe ascultarea nevoilor pieței: ieri a avut loc o nouă întâlnire între expozanții târgului, moment de discuții importante privind tendințele pieței, așteptările expozanților și clienților , perspectivele interesante care sunt prefigurate cu noile alegeri legate de schimbarea datei MEAT-TECH.

Datorită acestei forme de implicare directă, liniile directoare pentru conținutul ediției 2021 au fost definite pentru a-l face tot mai în concordanță cu așteptările companiei, în ceea ce privește lanțurile reprezentate, soluțiile tehnologice și piețele de referință.

Menționăm că cele două manifestări trebuiau să aibe loc în acest an dar au fost anulate, fiind programate la datele amintite mai sus și, desigur, reunite într-un singur amplasament.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *