Taco Bell a lansat “Taco Tuesday”

Taco Bell a lansat “Taco Tuesday”

La Taco Bell, marți este ziua norocoasă a celor care caută doza de Live Más săptămânală sau pur și simplu vor să încerce o combinațiecoolde inspirație mexicană.

Fanii sunt invitați să savureze duo-ul perfect cu un Taco Supreme și o porție de nachos sau cartofi prăjiți (la alegere), la doar 8,5 lei. Oferta #TacoTuesday este valabilă în fiecare marți, în toate restaurantele Taco Bell din țară, până la finalul acestui an.

„În urmă cu trei ani, când am deschis primul restaurant în România, ne-am bucurat să descoperim o comunitate de oameni dornici să încerce lucruri noi, dispuși să transforme chiar și o zi obișnuită într-un motiv de sărbătoare. Așa că, am lansat Taco Tuesday, prin care îi invităm pe fani săse bucure de fiecare zi de marți în spiritulLive Más”, a declarat Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

Fanii Taco Bell sunt invitați să sărbătorească această zi în toate restaurantele din țară, dar și pe paginile de Social Media ale brandului.

Momentan, restaurantele Taco Bell din București și Cluj-Napoca sunt deschise doar pentru comenzile la pachet și cu livrare. Sănătatea angajaților și clienților a fost și va rămâne o prioritate pentru companie.

De aceea, în contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele Taco Bell din țară, precum:

igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, păstrarea măștii în interiorul restaurantelor și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială.

De asemenea, clienții sunt încurajați să utilizeze dezinfectantul pus la dispoziția acestora și plata cu cardul pentru a minimiza contactul.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *