Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant în București

Sphera Franchise Group inaugurează un nou restaurant în București

Sphera Franchise Group, operatorul în sistem de franciză al branduluiKFC, își extinde portofoliul de restaurante și anunță inaugurarea unei noi unități în București, ca parte a strategiei de dezvoltare stabilită pentru anul 2022.

 În 1997, KFC a intrat pe piața din România, deschizând primul restaurant, la București – KFC Romană. De atunci și până în prezent, brandul a continuat să se dezvolte, iar în acest moment rețeaua numără 94 de unități la nivel național, atât de tip Drive-Thru, stradale, cât și food court, fiind cel mai mare lanț din România ca număr de locații.

KFC Colosseum Mall – cel mai nou restaurant din portofoliu – este amplasatîn zona de food court a Colosseum Mall, situat pe Șoseaua Chitileinr. 284.

Cu o suprafață de cca 160 mp, acesta este construitconform standardelor internaționale în ceea ce privește designul, digitalizarea și facilitățile oferite: kiosk-uri touchless de comandă, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și progresul lor, casă dedicată pentru ridicarea comenzilor plasate online (prin aplicația proprie de mobil, Click&Collect, precum și prin aplicațiile agregatorilor-parteneri).

Clienții se pot bucura de produsele preferate zilnic, în intervalul orar 09:00 – 21:00, și pot opta atât pentru servirea în incintă, cât și pentru takeway. În plus, serviciul Click&Collectle permite consumatorilor să plaseze o comandă de oriunde și oricând, iar ulterior să preia din cel mai apropiat restaurant, în intervalul orar dorit.  

Odată cu această inaugurare, KFC creează 42 de locuri de muncă, în funcţii precum Lucrător Bucătărie, Casier, Manager și Asistent Manager.Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

De asemenea,  venitul net la care se poate ajunge din a 3-a lună de colaborare  pentru postul de Crew member  este de 2.500 de lei . Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare. 

În contextul actual, pe fondul relaxării măsurilor impuse de către autorități în ceea ce privește pandemia generată de Covid-19, sănătatea angajaților și a clienților rămâne o prioritate.

Astfel, în toate restaurantele KFC din țară, sunt urmate în continuare o serie de măsuri de siguranță precum: igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *