Sphera Franchise Group inaugurează cel de-al 15-lea restaurant Taco Bell, la Craiova

Sphera Franchise Group inaugurează cel de-al 15-lea restaurant Taco Bell, la Craiova

Sphera Franchise Group, compania care administrează în sistem de franciză brandul Taco Bell, lanț de restaurante cu produse de inspirație mexicană, își extinde rețeaua locală prin inaugurarea primei unități din orașul Craiova.

Taco Bell își continuă astfel strategia de extindere pe piața autohtonă, reușind ca, în doar 5 ani, să ajungă la un portofoliu de 15 unități la nivel național.Valoarea investiției în noul restaurant se situează la aproximativ 480.000 euro.

Noul restaurant Taco Bell este amplasat în zona de Food Court din cadrul centrului comercial Electroputere Mall, situat la adresa Calea București nr. 80, Craiova. Unitatea are o suprafață totală de aproximativ 110 mp și este operată de o echipă formată din aproximativ 25 de angajați.

Funcționează zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00 șieste deschis atât pentru servirea produselor în cadrul restaurantului, cât și pentru takeaway.

Clienții au la dispoziție,de asemenea, serviciul Comandă și Ridică prin care pot comanda produsele preferate, pe careulterior să le preia personal din restaurant.

Pentru livrarea la domiciliu, Taco Bella încheiat parteneriate cu platformespecializate de livrare.

În cadrul Taco Bell Electroputere Mall, venitul net la care poate ajunge un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) este de 2.600 lei din a 3-a lună de colaborare (pentru program full time).

Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri sau prime acordate conform criteriilor interne. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități urmărite la viitorii colegi fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare personală și profesională.

Taco Bell a intrat pe piața locală în anul 2017, fiind al treilea brand din portofoliul Sphera Franchise Group, alături de KFC și Pizza Hut. Lansarea a marcat totodată și intrarea brandului sud-californian în Europa Centrală și de Est, acesta fiind la momentul respectiv singurul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *