Sphera anunță inaugurarea unui nou restaurant Drive Thru

Sphera anunță inaugurarea unui nou restaurant Drive Thru

Conform unui comunicat, KFC România, prezent cu 30 de locații în București, adaugă în portofoliu un nou restaurant tip Drive Thru, conform strategiei de expansiune stabilite pentru anul acesta.

Noua locație este aliniată standardelor internaționale la nivel de  design – urban și modern, digitalizare, iar pentru eficientizarea procesului de comandă, clienții au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion,care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare.

De asemenea, restaurantul beneficiază de sistemul free refill pentru băuturile răcoritoare, care va fi implementat în locațiile noi, în special cele de tip Drive Thru.

Restaurantul KFC Drive ThruPalladyva funcționa 24/7 începând de vineri, 10 septembrie, cu pauză în intervalul 23:50 – 00:00 pentruînchiderea fiscală. Locațiaare o suprafață de aproximativ 340 mp, cu 76de locuri la interior și 24 peterasăși este situată la adresa Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51, lot 2, sector 3.

„București reprezintă o zonă-cheie pentru brandul KFC, cu 30de locații active, dintre care 6de tip Drive Thru, 7 unități stradale și 17 situate în incinta centrelor comerciale, în zona de food court.

Noul restaurant KFC Drive Thru Pallady se află pe harta strategică a companiei încă de la începutul lui 2021 și suntem recunoscători că, în ciuda situației socio-sanitare, am reușit inaugurarea conform planului, în cel de-al doilea semestru al anului.

Prioritatea noastră rămâne în continuaresiguranța consumatorilor și a angajaților noștri, alături de serviciile și produsele la standarde înalte de calitate”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Odată cu deschidereanoii locații, KFC Româniacreează60 de locuri de muncă, în funcţii precum Lucrător Bucătărie, Casier, Manager și Asistent Manager.Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

De asemenea, începând cu 1 septembrie, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare.Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare. 

Procedurile de lucru din restaurant respectă toate normele sanitare impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu virusulSARS CoV-2, cu privire la echipamentul de protecție, sanitarizarea suprafețelor de lucru și a restaurantului.

În incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiindîncurajată plata cu cardul.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *