Sphera a inaugurat primul restaurant KFC Drive Thru din județul Brăila

Sphera a inaugurat primul restaurant KFC Drive Thru din județul Brăila

Sphera Franchise Group, compania care administrează în sistem de franciză restaurantele KFC, Pizza Hut și Taco Bell din România, ajunge la 88 de restaurante KFC în portofoliul local, odată cu inaugurarea locației tip Drive Thru (DT) din Brăila

Noua locație este aliniată standardelor internaționale cu care brandul și-a obișnuit deja fanii și bifează toate aspectele la nivel de  design – urban și modern, digitalizare, inovare la nivel de produse și servicii oferite și, nu în ultimul rând, siguranță atât pentru angajați, cât și pentru consumatori.

Angajații restaurantului sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătărie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi.  

De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Pentru eficientizarea procesului de comandă, clienții au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *