Specialități franțuzești pentru Sărbătorile de Iarnă

Specialități franțuzești pentru Sărbătorile de Iarnă

Lanțul de brutării PAUL introduce în meniurile sale colecția de deserturi Noël, o gamă de specialități franțuzești specifice sărbătorilor de iarnă.

Printre acestea se remarcă bûche de Noël, un desert tradițional nelipsit de pe mesele francezilor, tarte și torturi decorate festiv, brioșe și macarons cu arome sezoniere, dar și o selecție de pâine cu ingrediente inedite precum nucă și smochine.

Colecția Noëlîn ediție limitată este disponibilă în toate brutăriile PAUL, dar și prin comenzi online, începând cu luna decembrie.

Anul acesta, colecția Noël este lansată printr-o campanie Social Media care are ca tematică pădurea fermecatăși își propune să le ofere clienților în fiecare zi momente de joie de vivre cu deserturi specifice sezonului.

Clienții se pot bucura de o selecție de brioches cu ciocolată, stafide sau zahăr perlat, de noile macarons cu arome inediteprecum caramel sărat, acadele din ciocolată în formă de reni, dar și o gamă de torturi cu ingrediente delicioase precum zmeură, vanilie și ciocolată, decorate festiv.

Sezonul sărbătorilor de iarnă se încheie cu un desert specific franțuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde în interior o jucărie din porțelan, disponibilă începând cu luna ianuarie.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *