Soft pentru depozitarea produselor alimentare

Desfasurata la Newark, California, conferinta internationala cu titlul Dairy Distribution and Fleet Management a adus in fata asistentei solutii de ultima generatie din domeniul comunicatiilor si al sistemelor informatice, menite a imbunatati activitatea de depozitare, evidenta si transport, strict specializate pe produse lactate.
Pentru a argumenta necesitatea adoptarii noilor tehnologii, Koren Lilburn, manager al Qualcomm Wirless Business Solutions-San Diego, a declarat de la tribuna conferintei:
Industria lactatelor este in continua si rapida schimbare. Totul evolueaza cu rapiditate si totul se schimba, incepand cu sistemele de aprovizionare a vacilor de lapte si terminand cu registrul de incasari.
Dezvoltand, Lilburn s-a referit la necesitatea implementarii tehnologiilor informatice atat la nivel de ferma, in fluxul de procesare sau ambalare dar, mai ales in distributie, prin utilizarea sistemelor informatizate de multi-temp refrigeration, sisteme integrate de management al regimului de frig din depozite si spatii de depozitare, cu disponibilitate de diferentiere a spatiilor de frig, in functie de produsele stocate.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *