Slow Coffee Festival 2022, festivalul cafelei de specialitate

Slow Coffee Festival 2022, festivalul cafelei de specialitate

Ediția a 6-a a Slow Coffee Festival a avut loc pe parcursul a 2 zile în perioada 29-30 octombrie 2022, la Galeriile Senat – Combinatul Fondului Plastic, București și cuprinde în structura sa:

Competiția Națională de Aeropress, ateliere și prezentări pentru cei care doresc să își deschidă un coffee shop sau vor să se specializeze în acest domeniu, o zonă expozițională bogată cu produse pe bază de cafea și echipamente și multe suprize pentru vizitatori. 

Festivalul cafelei de specialitate a înseamnat oferirea unei experiențe complete de festival aducându-i titlul de „Cel mai important eveniment al cafelei de specialitate din România”, cu intrare liberă pentru toți iubitorii și pasionații de cafea.

Expoziția deschisă vizitatorilor pe parcursul celor doua zile de festival:

Pentru prima oară în România, festivalul a avut ca element de noutate Green Village, un concept care aduce în prim plan cafeaua verde și originile diverse ale acesteia.

Participanții au putut afla totul despre cafeaua verde, direct de la specialiști din străinătate, precum Lattore & Dutch, Falcon Coffees, Kamba, 1000 Hills Products Coffee, Cuprima, Artisan Green Bean, companii care se ocupă cu tradingul de cafea verde și care colaborează cu multe prăjitorii, atât de la noi din țară, cât și din afară.

La Slow Coffee Festival ;i-au dat întâlnire, în cadrul Roaster’s Village, prăjitori renumiți de cafea de specialitate din țară, dar și din străinătate. Iubitorii de cafea si-au recunoscut cafenelele iubite și apreciate de ei și vor degusta cafele de la următorii prăjitori:

Boiler, Guido, 29 Roastery Sibiu, Coffee Cup Cluj, A Roastery Oradea, Urban Vibe Roastery, Papa Jacques, Nomonym Roastery, Sumo Coffee Roasters –  Irlanda, Meron Roastery, Arusha Baia Mare, Prăjitoria cu Povești Câmpina (afacere socială).Am pornit festivalul cu dorința puternică de a crea un spațiu în care toată lumea este

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *