Slatinskaya va produce vodca premium de 45 % vol

Pentru iubitorii de spirtoase rafinate si tari, Stalinskaya a venit cu o supriza cat se poate de placuta, extinzandu-si gama de produse prin lansarea a doua noi sortimente de vodca premium, Stalinskaya Silver si Stalinskaya Blue.Vodca Stalinskaya Silver are o concentratie de alcool de 40% ?si este o bautura pentru socializare ?si a distractiei, pe cand Stalinskaya este destinata cunoscatorilor, avand o concentratie de alcool de 45%.
Noul produs Stalinskaya Silver se diferentiaza de celealte produse prin gustul fin obtinut prin procedee moderne, fiind o vodca filtrata cu ioni de argint. Caracterul aparte al Stalinskaya Blue este dat de alcoolul etilic obtinut din grau de cea mai buna calitate si de cele trei etape succesive de distilare, care ii confera puritate si un gust rafinat, se arata intr-o stire publicata de .
Cele 8 medalii castigate in acest an la concursurile internationale de profil sunt o garantie a calitatii Stalinskaya, care de acum va fi disponibila in variantele premium, SilverBlue. Lansarea celor doua sortimente de Stalinskaya, Silver Blue, inseamna pentru noi un nou pas spre cucerirea zonelor animate, precum barurile si cluburile, a tinerilor, a petrecerilor si evenimentelor de amploare dedicate lor, a declarat Florin Radulescu, Director General PRODAL prime;94, producatorul marcii de vodca.
Cele doua produse vor fi disponibile in sticle de 0,7l ?si 1 l, in locatii HoReCa, dar vor putea fi achiyitionate ?si din hypermarketuri ?si supermarketuri.
Compania Prodal 94 este unul dintre cei mai importanti producatori de bauturi alcoolice din Romania ?si din regiune. Prodal detine doua branduri lider de piata pe categoriile lor – Vodca Stalinskaya ?si Wembley Dry Gin.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *