Serac lanseaza noi linii tehnologice de ambalare

De precizia in functionare a unei linii de ambalare a lactatelor buvabile depinde in buna masura finalizarea procesului tehnologic de procesare. Viteza, acuratetea operatiunii de umplere, controlul si etanseizarea recipientelor sunt esentiale pentru furnizarea unui produs sigur din punct de vedere alimentar. In aceasa editie va prezentam cateva dintre ultimele propuneri ale companiei Serac.
Avand o viteza de umplere de pana la 2000 de rotatii pe minut, linia Serac se detaseaza de competitie, fiind printre cele mai eficiente de pe piata mondiala. Pentru cresterea performantelor, tehnologii au dezvoltat un sistem de control digital actionat cu ajutorul unui card care contine un algoritm adaptabil fiecarui produs in parte.
Linia Serac asigura o umplere total igienica a recipientelor utilizate, echipamentul fiind prevazut cu analizor de compozitie si greutate. Conceputa pentru a asigura o mare fiabilitate in exploatare, aceasta poate fi legata in partea finala la un robot de paletizare.
Controlul utilajului se efectueaza lejer, cu ajutorul unei comenzi electronice compacte, software-ul fiind capabil sa optimizeze operatiunile cu 15 %, fata de celelalte modele. Indicatorii de monitorizare ajuta operatorul prin interfata intuitiva utilizata.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *