SCHIESSL FRIGOTEHNIC va participa la Meat Milk 2016

SCHIESSL FRIGOTEHNICRomania va participa la cea de-a V-a editie a Expo-Conferintei InternationaleMeat Milk, eveniment care, in zilele de 12 si 13 mai 2016, va reuni la Hotel Alpin din Poiana Brasov, elita industriilor autohtone de carne si lapte, precum si companii din strainatate si numerosi oaspeti din mediul international de afaceri. Detalii despre organizarea manifestarii si inscrieri, pe site-ulmeat-milk.rosau la telefon 021.223.25.21.
SCHIESSL FRIGOTEHNIC ROMANIA a luat fiinta in anul 1998 prin asocierea firmelorSOOacute;S Eacute;S TAacute;RSA R.t.din Ungaria Budapesta ?siTRANSNORDIC SERVICE din Romania Cluj – Napoca sub denumirea : ROSOOacute;S FRIGOTEHNIC S.R.L.
Incepand cu 2003 in asociatie a intrat ?siROBERT SCHIESSL GmbHdin Germania, iar din iunie 2013 asociatia actionarilor este formata doar din ROBERT SCHIESSL GmbH si TRANSNORDIC SERVICE, de unde vine si schimbarea denumirii societatii. In acest fel,SCHIESSL FRIGOTEHNIC ROMANIA S.R.L.se alatura firmelor din grupul SCHIESSL care activeaza ca engross-ist de utilaje?si componentefrigorifice in Germania, Austria, Croatia, Ungaria, Cehia, Polonia, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Slovacia, Elvetia ?si Norvegia.
Obiectivele noastre:
Mentinerea si diversificarea unor relatii de afaceri de lunga durata cu clientii si furnizorii nostri;
Imbunatatirea continua a produselor noastre pentru a raspunde cerintelor pietei.
Testarea si cercetarea produselor noastre pentru a raspunde normelor de protectie a mediului ;
Eforturi sustinute pentru cresterea fiabilitatii si realizarea raportului optim pret-calitate ;
Asigurarea suportului tehnic si cursuri de specialitate pentru angajati si clienti ;
Orientarea spre client:
Monitorizam atent fluctuatiile pietei si ne pliem la cerintele ei pentru a raspunde optim cerintelor clientilor nostri. Scopul nostru este sa devenim un partener sigur si de incredere pentru fiecare dintre clientii nostri.
Solutii tehnice si sfaturi:
avem satisfactia de a va putea acorda sfaturi competente din domeniul frigotehnic si al aerului conditionat. Specialistii nostri calificati si experimentati va vor ghida pretutindeni in jungla produselor.
Asistenta in proiectare:
specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi solutii fiabile pentru concretizarea proiectului dumneavoastra;
Gama internationala de produse:
Bazandu-ne pe stocul nostru si al partenerilor din grup va punem la dispozitie peste 30.000 de repere de la peste 100 de producatori si furnizori . Veti beneficia de o livrare rapida peste tot in tara si in Europa.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *