Royal Steak Hot Stone Restaurant, noul etalon al gastronomiei argentiniene, la Bucuresti

Situat in centru Bucurestiului, Royal Steak Hot Stone Restaurant s-a nascut din dorinta propietarilor de a oferi clientilor o experienta inedita de masa, care ii va delecta papilele gustative cu un meniu exclusivist. Proprietarii au inceput prin a importa carne de vita argentiniana pentru alte restaurante dar, apoi, a luat nastere Royal Steak Hot Stone Restaurant. Proprietarii restaurantului sunt doamna Georgiana Danila, de profesie avocat, care este la prima afacere de acest gen si domnul Dorel Florescu, care nu este strain de business, acesta mai conducand un restaurant din Bucuresti. Ei sunt aceia care au inceput prin a importa carne de vita argentiniana pentru alte restaurante dar, apoi, a luat nastere Royal Steak Hot Stone Restaurant.
Investitia s-a ridicat la suma de 100.000 de euro, iar mare parte inseamna renovarea locatiei elementele originale pastrandu-se , echipamentele si cuptoarele in care sunt incalzite rocile. Visul fondatorilor este sa se extinda in toata tara, deja discutand sa deschida o locatie intr-un mall din capitala. Clientela tinta sunt toate clasele sociale, in special categoria sociala mediu to high. Royal Steak Hot Stone Restaurant are o capacitate de 60 de locuri in interior si 100 de locuri pe terasa care va fi amenajata in primavara anului 2015 in curtea locatiei.
Ceea ce face Royal Steak Hot Stone Restaurant un loc deosebit si exclusiv in Bucuresti este folosirea unor roci vulcanice din Africa, pe care se gatesc preparatele, piesa de rezistenta, anume, friptura de vita argentiniana, precum si alte specialitati din carne de curcan, peste si fructe de mare. Aceasta piatra este una speciala, deoarece se incalzeste pana la 420 grade Celsius si are proprietatea de a inmagazina si pastra bine caldura.
Motivul pentru care au ales sa foloseasca vita argentiniana este calitatea carnii, in special datorita conditiilor climatice din zona de unde provine carnea, animalele hranindu-se in permanenta cu iarba proaspata. Rasele sunt Angus si Brangus o incrucisare intre Angus si o rasa de vita din India . Carnea folosita pentru preparatele restaurantului provine doar de la masculi de pana in 2 ani, aceasta nefiind maturata.
Totodata, ceea ce face acest restaurant special este faptul ca, clientii isi pot prepara singuri friptura pe care o vor manca si, astfel, acestia vor putea sa vada carnea in starea ei naturala. Clientii pot solicita si ajutorul unui ospatar care sa ii asiste la pregatirea fripturii.
Printre avantajele gatitului pe piatra incinsa se mai numara timpul scurt de pregatire max. 10 minute , astfel, clientul nu asteapta foarte mult de la preluarea comenzii la servire, faptul ca friptura de vita isi pastreaza suculenta inauntru, carnea este gatita in starea sa naturala fara alti aditivi, fara adaosuri de grasimi si uleiuri.
Pe langa toate aceste specialitati culinare, in restaurant, clientii vor fi surprinsi de elemente inedite, cum ar fi paharele Amor di Vino, lucrate manual din sticla termorezistenta. De asemenea, in restaurant, paharul de whisky va fi racit cu ajutorul unor roci vulcanice de dimensiuni mici, avand temperatura de -20 grade Celsius, astfel incat sa nu-si piarda savoarea.
Deschiderea oficiala pentru public va avea loc peste aproximativ doua saptamani, iar clientii sunt asteptati sa deguste specialitatile inedite din carne de de pui, fructe de mare, legume, precum si deserturi nemaipomenite. Pentru partea de desert, restaurantul colaboreaza cu renumita firma ZEXE. In restaurant puteti degusta tortul casei realizat special pentru restaurant, acesta neamigasindu-se in alta parte, nici chiar in magazinele ZEXE. Reprezentantii restaurantului anunta ca la deschiderea oficiala, clientii vor fi delectati cu o prajitura speciala gatita tot pe piatra incinsa.
Asadar, clientii vor fi asteptati in permanenta la noul restaurant din Piata Romana nr. 8; rezervari la 0751.182.110

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *