România deschide seria târgurilor alimentare internaționale din 2022 cu ALIMENTARIA Barcelona

România deschide seria târgurilor alimentare internaționale din 2022 cu ALIMENTARIA Barcelona

Târgul internațional Alimentaria Barcelona, acțiune găzduită de Spania, în cadrul complexului expozițional Fira de Barcelona (Gran Via Venue), în perioada 4-7 Aprilie, reprezintă primul eveniment mondial al sectorului agroalimentar la care România va participa cu pavilion național în anul 2022.

Participarea României la acest eveniment a devenit una de tradiție, astfel că anul acesta vor fi prezenți un număr de 32 de producători din domeniul industriei agroalimentare care vor expune pe o suprafață de 344 mp (3 standuri în 2 hale tematice).

Romania, vine la acest eveniment cu produse din sectoarele de carne, panificație, patiserie și dulciuri, ceaiuri, condimente, vinuri și uleiuri vegetale. Asociația pentru Promovarea Alimentului Romanesc – APAR, își propune ca împreună cu toate firmele românești reunite la acest eveniment, sa promoveze cu succes alimentele și brandurile românești și nu în ultimul rând să stabilească relațiile de business pe piața din Spania și nu numai.

După o pauza de 2 ani de  participarea cu pavilion național, misiunea expozanților din Romania la acest eveniment este extrem de importanta pentru a putea reda încrederea partenerilor străini în România.

Firmele participante în calitate de expozant la aceasta ediție vor fi Agrosemcu, All Nuts, Apicola Costache, Apisrom, Artesans del Sucre, Avicola Lumina, Boromir Ind, Certinvest, Contec Foods, Daiconi Minis, Ecotravio, Eurolivestock & Meat Group, Fox Com Serv, Grande Dolceria, Kalpo, Lactate Someșene, LTA Mondial, Mariflor Prodcom, MIB Prodcom, Moldovan Carmangerie, Monceanu Inocasings, Mopan Suceava, Mudan Gadal, Natural, Optimeat, Passage Food, Plastica, Prutul, Regiu Plant, Rom Honey Group, Salbac și Tual Fast Chance 98.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc fără suportul Programului Pentru Promovarea Exportului – PPE, instrument finanțat de Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT)

APAR reprezintă interesele a 144 de producători care activează în industria alimentară românească și a căror cifră de afaceri (2,5 mld. Euro) reprezintă peste 26% din totalul sectorului alimentar romanesc, conform datelor INS.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *