Roger Federer a inaugurat fântâna uriașă de ciocolată din noul Muzeu al Ciocolatei Lindt

Roger Federer a inaugurat fântâna uriașă de ciocolată din noul Muzeu al Ciocolatei Lindt

Vedeta de tenis și ambasadorul mărcii Lindt & Sprüngli, Roger Federer, a inaugurat o fântână mare de ciocolată în noua Lindt Home of Chocolate din Kilchberg, Zürich, informează European Supermarket Magazine.

Evenimentul a făcut parte din ceremonia de deschidere a locației, care, potrivit producătorului de ciocolată, este „noua destinație a industriei de ciocolată din Elveția”.

La ceremonia de inaugurare au fost prezenți și consilierul federal elvețian, Ueli Maurer, și președintele Fundației Lindt Chocolate Competence Foundation, Ernst Tanner.

Repere ale locului

Fântâna de ciocolată înaltă de peste nouă metri este piesa centrală a locației, care găzduiește un muzeu interactiv, o uzină de cercetare, o linie de producție cu vedere deschisă și multe alte atracții. Potrivit lui Ernst Tanner, fântâna este „un omagiu adus renumitelor și popularelor trufe Lindor”.

Muzeul ciocolatei va acționa ca o platformă de informații cuprinzătoare cu privire la toate aspectele legate de ciocolată, a spus compania.

Federer a prezentat, de asemenea, un nou videoclip cu el însuși și un maestru ciocolater. Amândoi sunt văzuți într-o misiune secretă de descoperire prin Lindt Home of Chocolate, împărtășind momente de râs și surprize.

„Experiență unică de ciocolată”

Comentând despre noul muzeu, Federer a spus: „Casa Lindt a ciocolatei este o experiență unică de ciocolată și aștept cu nerăbdare să vin aici cu copiii mei”.

Lindt & Sprüngli a investit peste 100 de milioane de franci (92,73 milioane de euro) în acest centru, care probabil va atrage până la 350.000 de fani ai ciocolatei din Elveția și din străinătate.

‘Identitate nationala’

Ueli Maurer a declarat: „Ciocolata face parte din identitatea noastră națională, iar industria ciocolatei este un sector economic extrem de important al țării noastre.

„Din acest motiv, încurajarea expertizei locale în domeniul ciocolatei este sinonim cu creșterea Elveției ca locație economică.”

Noua casă de ciocolată Lindt își va deschide porțile pentru vizitatori începând de duminică (13 septembrie), a adăugat gigantul ciocolatei.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *