Rockwell Automation ofera cele mai bune practici pentru managementul riscului

Comunicat Organizatiile industriale din toata lumea depun eforturi pentru administrarea riscului. Incidentele, de tipul retragerilor de produse, incalcarea securitatii datelor sau vatamarea personalului, pot avea consecinte imediate si pot afecta clientii, angajatii, proprietatea intelectuala si venitul.
Managementul riscului trebuie sa se concentreze pe cauza problemelor. In multe cazuri, aceasta se afla in cadrul infrastructurii de automatizare. Rockwell Automation prezinta cele patru zone cheiepentru administrarea riscului de la sursa, dupa cum urmeaza:
Echipamente uzate: modernizarea sistemelor de productie poate avea un rol major in reducerea perioadelor de nefunctionare si in imbunatatirea calitatii, sigurantei si securitatii.
Calitate: exploatarea puterii datelor operationale existente poate imbunatati managementul calitatii si poate ajuta la o mai buna respectare a dispozitiilor de reglementare.
Siguranta: abordarea sigurantei in ariile cruciale legate de cultura, respectare a normelor si capital ajuta la reducerea numarului de incidente legate de siguranta si la imbunatatirea performantei operationale.
Securitate: adoptarea unei strategii de securitate de la un capat la altul in toate facilitatile si intreprinderile ajuta la protejarea persoanelor, a proprietatii intelectuale si a activelor fizice.
Noi vedem administrarea riscului de intreprindere ca un ciclu continuu de imbunatatiri ce include evaluari, tehnologie si infrastructura, spune Scott Lapcewich, vice-presedinte si manager general, Customer Support si Mentenanta, RockwellAutomation.
Combinatia unica dintre expertiza in procesele de productie, automatizare, operatiuni, siguranta si securitate ajuta clientii sa atenueze riscul intreprinderii in cadrul propriilor lor fabrici.
Prin abordarea riscului in aceste zone cheie, companiile pot in mod eficient administra situatii critice legate de siguranta, calitate, securitate si schimbari legate de uzura de la punctul de pornire al acestora. Un e-bookce prezinta cele patru zone cheie pentru managementul riscului poate fi accesat pe website-ul Rockwell Automation.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *