Rexam va produce bauturi lactate ambalate la cutie

Rexam a declarat pentru BeverageDaily ca urmareste dezvoltarea afacerilor in segmentul bauturi lactate si spune ca un succes notabil pana in prezent a fost inregistrat pentru milkshake-ul cu aroma de limonada MIO in Rusia, informeaza Dairy Reporter.Marianne Freund, marketing manager al companiei la Rexam Beverage Can Europe, a discutat cu Ben Bouckley de la Brau Beviale din Nuuml;rnberg, Germania.
MIO este o bautura racoritoare din lapte si limonada, vandut pe piata rusa si vizeaza un public mai tanar, copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 8-12. Acesta a fost un succes fabulos , a declarat Freund.Produsele MIO sunt ambalate la cutii de 330ml elegante realizate la fabrica Rexam din Vsevolozhsk. Lansat la sfarsitul anului 2013, CSD vine in varianta cu coacaze negre si menta, pere, mere, capsuni si arome de vanilie.Noi cautam si alte companii de bauturi pentru a lucra cu noi, noi fiind foarte interesati de bauturi lactate, sucuri, cocktail-uri gata pentru a fi consumate si bere – unde o multime de diferite categorii sunt interesate de ambalajele tip cutii, adauga Freund.Introdus pentru prima data in Brazilia, in iulie 2012, gama Editions permite Rexam sa fabrice 8-24 modele diferite simultan pe un palet, si Freund prezinta, de asemenea, aceasta tehnologie.
Gama Editions permite brandurilor sa ofere cutii cu modele diferite pentru o linie de umplere-oferindu-le eficienta imbunatatita si alte beneficii de marketing. Campania Coca-Cola Share a Coke este cea mai proeminenta campanie de acest gen.La Brau in aceasta saptamana Rexam a lansat urmatoarea inovatie a tehnologiei, editia Super Premium.
Aceasta lansare duce gama Editions la nivelul urmator cu nuante, diferite tonuri de culoare, astfel incat consumatorul sa aiba un aspect fotografic de calitate pe cutie, spune Freund.
Este un lucru extraordinar de a reprezenta fetele oamenilor pe ambalaj, acestia ar putea fi fotbalisti celebri sau cantareti, sau peisaje superbe. Noua gama aduce intr-adevar noua dimensiune pentru ambalajul la cutie , adauga ea.
Acum lucram la urmatoarea generatie a gamei Editions, Color Editions cu tehnologie prisma hellip; mai multe culori, mai multe modele, si toate pe acelasi palet, spune Freund.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *