Reteaua de cafenele Gloria Jean#8217;s se extinde chiar la final de an

Finalul anului 2014 reprezinta si momentul in care lantul de cafenele se va extinde, urmand sa deschida cea de-a zecelea stabiliment. De subliniat, faptul ca francizantul Gloria Jeans detine si reteaua Subway.
Gloria Jeans, a fost prima retea internationala de cafenele care a intrat pe piata din Romania in urma cu circa un deceniu. Noua cafenea a retelei urmeaza sa fie inaugurata chiar in inima Bucurestiului, adica, in Piata Romana.
Toate cafenelele noastre sunt deschise de parteneri subfrancizati, noi importam marfa, ii ajutam sa deschida ?si ne ocupa de dezvoltarea marcii, a declarat pentru Ziarul financiar, Dan Stoicescu, managerul care se ocupa de expansiunea brandului in Romania in cadrul companiei Gourmet Products Servicii care detine masterfranciza.Anul trecut, compania a avut afaceri de 2,5 mil, fiind in creordm;tere de la 2,2 mil. lei, fata de anul precedent
Referindu-se la planul de dezvoltare, Dan Stoicescu a precizat ca tot mastferfrancizatul este acela care negociaza cu proprietarii inchirierea de spatii stradale sau in centre comerciale. Partenerii vin insa cu invesshy;titia. In cazul in care partenerii accepta acest lucru, noi oferim ?si cafenele la cheie, furnizand de la spatiu la mobilier, mashy;terie prima ?si consumabile. Subfrancizatii sunt cei care vin insa cu investitia.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *