Retailerii își extind gama de produse private label Bio

Retailerii își extind gama de produse private label Bio

Lanțul de magazine Continente și-a îmbunătățit gama de produse ecologice, odată cu extinderea gamei sale Continente Bio, anunță ESSMagazine.

Pentru a marca extinderea, lanțul de supermarketuri și hipermarketuri portugheze a lansat o campanie promoțională dedicată atât în ​​magazinele fizice, cât și online. Inițiativa se desfășoară până la 12 iulie, iar consumatorilor li se oferă reduceri directe de până la 25%.

Produsele mărcii Continente Bio sunt produse la standarde de înaltă calitate și un proces riguros de control și certificare a calității, a spus retailerul.

Noile adăugări ale gamei Continente Bio includ ouă organice; băutură de migdale; ulei de cocos; tofu organic; zahăr de cocos; Quinoa; granola cu fructe roșii; fulgi de ovăz integral și iaurt natural.

Într-un moment în care portughezii sunt din ce în ce mai conștienți de dieta lor și de impactul pe care îl are asupra sănătății și mediului, retailerul alimentar intenționează să promoveze un stil de viață mai durabil, să crească consumul de fructe și legume, să promoveze produsele sezoniere și să reducă risipa alimentară.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *