Recas a investit 3 milioane de euro, intr-o linie de imbuteliere

Producatorul de vin Cramele Recaordm;, afacere detinuta de familiile Cox Philip ?si Elvira , Gheorghe Iova ?si Ioan Georgiu, a investit in acest an in jur de 3 mil. euro intr-o noua linie de imbuteliere, cu o capacitate de peste 9.000 de sticle pe ora, in extinderea halei de depozitare ?si in marirea plantatiei, prin achizitionarea unor noi suprafete de teren.
In afara de aceste proiecte au mai fost alocate fonduri pentru reinnoirea parcului auto, fiind derulate investitii ?si in sectorul de procesare.
La nivelul anului 2016, capacitatea de productie a Cramelor Recaordm; s-a extins la 21 de millioane de litri, iar capacitatea de imbuteliere a crescut la 30 de milioane de sticle pe an, datorita noii linii de profil inaugurate in primavara. Pentru anul viitor estimam o creordm;tere a capacitatii de productie la 27 de milioane de litri, a declarat Razvan Jurca, brand manager la Cramele Recaordm;.
Recaordm; administreaza in jur de 1.000 de hectare de vita-de-vie in judetele Timiordm; Recaordm; ?si Arad Miniordm; , in conditiile in care in ultimii ani au fost plantate cateva sute de hectare cu bani proveniti in principal din fonduri europene, conform unor informatii furnizate anterior de oficialii comshy;paniei.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *