Promotia initiata de Pall-Ex Romania anul trecut , continua si in 2015

Pall-Ex Romania ramane competitiva si in 2015, in ceea ce priveste pretul/kg. Prima companie de transport paletizat din estul Europei, continua promotia pentru paletii Quarter 120×80/100x60x175kg si MiniQuarter 120×80/100x60x100kg . Beneficiile pentru clienti sunt taxele mai accesibile pentru aceste tipuri de paleti cu colectare/livrare din/in resedintele de judet.
Tot mai multe firme de curierat sunt interesate sa livreze marfuri paletizate, nu neaparat pentru ca vor sa dezvolte acest serviciu, ci doar pentru a-si eficientiza masinile.
Intrucat comenzile cele mai dese sunt cele care contin paleti usori si de mica inaltime, clientii au tendinta de a apela la firmele de curier. Alti clienti care livreaza constant paleti mari, ne exclud din calcul atunci cand apar si paleti mici crezand ca suntem prea scumpi.
Tinand cont de cerintele clientilor, de aspecte operationale si comerciale, de recomandari si feed-back-uri privind estimarea cresterii volumelor de marfa, primite de la reprezentantii de vanzari, Pall-Ex Romania continua promotia pentru paletii mici si mijloci si incurajeaza transportatorii sa livreze mai mult in aceasta primavara.
In acest sens, Directorul general al Pall-Ex Romania, Claudiu Hila a afirmat :Anul 2015 pentru Pall-Ex Romania a inceput foarte bine, cu rezultate bune si suntem increzatori ca vom atinge toate obiectivele planificate. Promotia initiata de noi este practic o parghie pentru acoperirea unui segment cat mai mare de clienti. Mizam pe promptitudinea livrarilor si pe raportul calitate/pret, ingredientele unei companii si a unui serviciu de calitate.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *