Prin Modern Bakery Moscow, MesseFrankfurt și-a lansat sezonul de târguri live 2021/2022

Prin Modern Bakery Moscow, MesseFrankfurt și-a lansat sezonul de târguri live 2021/2022

Cu Modern Bakery Moscow, Messe Frankfurt a organizat cu succes primul său târg live în 2021 în Europa. Alte târguri pentru industria alimentară globală sunt deja în pregătire. Procesul Expo din Chicago este încă planificat pentru acest an.

Meat Pro Asia urmează să aibă loc la Bangkok la începutul anului 2022, urmat de Tecnofidta din Buenos Aires și cel mai important târg comercial, IFFA, la Frankfurt în prima jumătate a anului 2022.

După ridicarea interdicției asupra congreselor și expozițiilor de la Moscova, filiala rusă a Messe Frankfurt a organizat primul târg fizic din 2021 în Europa. La doi ani de la ediția trecută, cel mai important târg comercial pentru tehnologia de panificație și produse de cofetărie din întreaga CSI, Modern Bakery Moscow, și-a deschis porțile în perioada 23-26 martie.

214 de expozanți din 15 țări și 17.309 de vizitatori s-au întâlnit la eveniment pentru a stabili contacte de afaceri și pentru a colecta informații ample despre piață și perspectivele sectorului. De asemenea, parte a spectacolului a fost un pavilion german, sponsorizat de Ministerul German pentru Economie și Energie, cu șapte companii din sectorul producției de mașini alimentare.

Datorită restricțiilor de călătorie în vigoare în prezent, participanții germani au fost reprezentați de companiile lor filiale rusești.

Kerstin Horaczek, Director de expoziții de grup la Tehnologia Messe Frankfurt, a fost foarte mulțumită: „Pe fondul condițiilor dificile persistente, Modern Bakery a fost un succes imens și un semn pozitiv pentru un nou început pe scena târgului internațional.

Atât numărul de expozanți, cât și numărul de vizitatori se aflau la niveluri anterioare crizei. În 2021 și 2022, ne uităm la alte evenimente dinamice în domeniul tehnologiei alimentare, care par să se potrivească perfect cu climatul economic pozitiv care exista înainte de pandemie. ”

După ce multe târguri comerciale au trebuit anulate sau amânate în ultimele luni, din cauza pandemiei coronavirusului, Process Expo 2021 va fi unul dintre primele târguri majore din lume pentru industria alimentară și de prelucrare și ambalare a băuturilor.

Acesta va avea loc pentru prima dată în perioada 2-5 noiembrie ca o societate mixtă între Messe Frankfurt și asociația industrială americană, FPSA.

Messe Frankfurt are o prezență pentru industria alimentară globală la șase evenimente pe patru continente. Aceste expoziții internaționale oferă stimulente pentru sector, prezintă inovații și conectează experți din întreaga lume. Planificat pentru noiembrie 2021, există evenimentul de interes special, Salon du Chocolat, la Moscova.

Calendarul târgului pentru 2022 începe cu Meat Pro Asia, un proiect comun cu organizatorul expoziției VNU Asia Pacific, în perioada 12-14 ianuarie la Bangkok. Urmat de Tecnofidta în Argentina, care va avea loc în perioada 22-25 martie la Buenos Aires.

În perioada 14-19 mai 2022, cel mai important târg internațional, IFFA, va reuni toți principalii actori ai sectorului la Frankfurt pe Main. La ediția viitoare, acest târg mondial mondial pentru industria cărnii va extinde rubricile produselor și va include, în viitor, tehnologii și soluții pentru înlocuitori de carne pe bază de plante și proteine ​​alternative.

Târgurile live sunt însoțite de diverse formate digitale și leagă sectorul de la an la an. Acestea includ, de exemplu, panoul online referitor la Future Meat Factory, pe care Messe Frankfurt îl organizează cu partenerii săi Builtworld și forumul de discuții digitale Tecnofidta Conecta.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *