Primavara incepe cu noutati la Halewood Wines Spirits

Comunicat In cadrul Good Wine, Romanias Wine Convention, intre 2 si 4 Martie 2018, la standul Halewood Wines Spirits a putut fi vazuta si degustata in premiera noua gama de vinuri premium Byzantium avand o noua infatisare-moderna, proaspata, atractiva si potrivita cu personalitatea brandului data de noile etichete si noua zona de recoltare a strugurilor.
Noua gama Byzantium ilustreaza individualitatea uneia dintre cele mai importante regiuni viticole romanesti- Dealu Mare. Precizez ca toate cele 3 sortimente ce apartin gamei: Blanc, Roseacute;, Rosso provin din viile Halewood din aceasta regiune. Sunt vinuri expresive, echilibrate, bine structurate,arome tipice soiurilor din care provin, lungi dupa degustare, a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines Spirits
Byzantium Blanc2017 este un vin elegant in care aromele se succed in cascada – mai intai cele de ananas, grapefruit si floare de soc provenite de la Sauvignonul Blanc, apoi cele de fructe galbene coapte date de Chardonnay si la final cele florale date de Feteasca Alba.
Byzantium Roseacute;- Shiraz2017 te cucereste prin prospetimea, culoarea tinereasca si aromele delicate de zmeura, capsune si grapefruit. Gustul este echilibrat si lung, dominat de fructe rosii, cu usoare note de condimente.
Byzantium Rosso 2016 este un vin generos, complex si bine structurat, in care toate cele trei soiuri – Feteasca Neagra, Shiraz si Cabernet Franc isi aduc contributia. Vinul te incanta cu arome de fructe rosii si negre de padure, tonuri de eucalipt si condimente, note florale discrete de violete in post-gust.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *