Primator Weisenbier, cea mai buna bere din lume

Juriul concursului World Beer Awards 2013 a selectat cele mai bune beri din lume in 2013. Dupa cum a anuntat site-ul evenimentului, cea mai buna bere, in 2013, a fost recunoscuta ceheasca Primator Weizenbier, informeaza Income Magazin.
Bautura ceheasca a luat, de asemenea, premiul pentru cea mai buna bere de grau. Cea mai buna bere lager a fost aleasaSharp Cornish Pilsner, iar cea mai buna bere neagra – Malheur 12din Belgia.
In categoria cea mai buna bere quot;Pale Alequot; a fost numitaMaison de Brasseur Thoudin Franta, in timp ce berea intunecata stout din Japonia -Minoh Bere Imperial- a castigat in categoria de quot;Stout Porterquot;.
De asemenea, au fost premiate: berea belgiana kriek -Lindemans Old Kriek Cuveacute;e Reneacute; bere acra ; berea japoneza afumataTazawako Beer Rauch categoria bere cu arome si berea canadianaLe Trou du Diable La Bretteuse Brassin Special preparata printr-un proces special . Juriul a ales si cele mai bune eticheta de bere, premiul fiind castigat de berea americanaDeschutes The Dissident.
Trebuie remarcat faptul ca World Beer Awards, infiintata in 2007 de catre compania britanica Paragraph Publishing, nu este singurul concurs comercial de acest gen. Astfel, cel mai vechi si unul dintre cele mai respectate concursuri pentru cea mai buna bere este consideratInternational Brewing Awards, care se tine din 1886. Mai multe, pe www.incom.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *