Platforma destinata produselor romanesti la export

Producatorii romani au acum un nou instrument de lucru pentru gasirea unor clienti noi la export: site-ulwww.manufacturo.com, prima platforma online care conecteaza cumparatorii din intreaga lume cu producatorii din Romania.
Platformawww.manufacturo.com, dezvoltata de catre compania Manufacturo Media, se adreseaza companiilor romanesti care desfasoara o activitate de productie in sistem industrial sau manufacturier, in orice domeniu de activitate, si este menita sa le sprijine in gasirea unor parteneri de incredere la export si implicit a unor piete noi de desfacere, informeaza Magazin Progresiv.
Schitarea si dezvoltarea acestui concept au avut ca punct de plecare convingerea ca exista multi producatori extraordinari care merita sa fie adusi in lumina reflectoarelor, atat pe piata externa cat si pe cea autohtona, a declarat Valentin Rotariu, fondatorul Manufacturo.Platforma se vrea a fi o alternativa moderna care inlocuieste cu succes prezenta la targuri si expozitii, integral sau partial, prin nivelul costului implicat per client atras, cu pana la 95% mai scazut decat in cazul marketingului offline.
Serviciile de baza pentru producatorii romani sunt gratuite, existand posibilitatea de a beneficia, prin pachetul Titanium, de servicii complete si o tableta romaneasca oferita bonus . Reprezentantii proiectului au mai precizat ca rezultatele Manufacturo sunt masurate in indicatori de business cereri ale clientilor pentru produse specifice si sunt garantate pana la un anumit nivel, in functie de specificul activitatii companiei analizate. Platforma este simplu de utilizat, toate elementele fiind minimaliste si integrate intr-un proces intuitiv, ceea ce inseamna timp redus pentru inscriere si administrarea contului. Mai multe, pewww.magazinulprogresiv.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *