Pic Oradea va deveni parc logistic

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services, lichidatorul Pic SA, a finalizat vanzarea hypermaketului Pic Oradea catre Western Logistics SRL, firma afiliata grupului Alf Mizzi sons Ltd din Malta, ce acopera o gama larga de segmente de afaceri, incluzand dezvoltari imobiliare, distributie, retail, publicitate si turism.
Tranzactia s-a realizat in contextul unei piete imobiliare cu o lichiditate scazuta, indeosebi pentru activele a caror valoare se ridica la cateva milioane de euro. Cumparatorul a fost gasit prin intermediul retelei globale a PwC, a declarat, intr-un comunicat, Cristian Ravasila, Senior Manager, lderul ehipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC Romania, informeaza Magazin Progresiv.
Hypermarketul din Oradea va fi reconvertit intr-un spatiu logistic. Noul proprietar a inceput deja demersurile de compartimentare si inchiriere, in intregime sau partial, pentru companii interesate de productie industriala, stocare si distributie, logistica, dar si pentru spatii de birouri. Mai multe, pewww.magazinulprogresiv.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *