PepsiCo se transformă și devine pep+(PepsiCo Pozitiv)

PepsiCo se transformă și devine pep+(PepsiCo Pozitiv)

Aliniindu-se celor mai acute preocupări destinate să asigure viitorul, PepsiCo anunță transformarea conceptului sub care își desfășoară afacerile, angajându-se total în conceptul de durabilitate și în cel al economiei circulare.

Ca urmare, a trecut la o transformare totală pentru a susține crearea valorilor sustenabile pe termen lung, după cum anunță compania, citată de ESMagazine. Cei trei piloni pep+ care sprijină acțiunile și obiectivele pentru 2030 sunt:

Agricultura Pozitivă: răspândirea practicilor regenerabile, cu scopul regenerării solului pe toată amprenta agricolă a companiei, aproximativ 7 milioane de acri (2,8 milioane hectare).

Lanțul valoric pozitiv:

Să ajungă la zero emisii de gaze cu efect de seră, până în 2040.

Să ajungă să folosească din surse sustenabile.

Noi obiective de a îmbunătății sustenabilitatea ambalajelor.

Alegeri pozitive:

Folosind amploarea și popularitatea mărcilor sale globale pentru a genera un impact pozitiv la scară largă;

Dezvoltarea portofoliului, în așa fel încât produsele să fie mai bune pentru planetă și oameni, incluzând proteine pe bază de plante, nuci și semințe și cereale integrale.

Extinderea afacerii SodaStream, care se estimează că va evita utilizarea a peste 200 de miliarde de sticle de plastic, până în 2030

PepsiCo lansează pep+ (pep Pozitiv), o transformare strategică totală, care are în centru sustenabilitatea și modul în care compania își va sprijini creșterea prin dezvoltarea la nivel global și prin susținerea schimbărilor pozitive pentru planetă și oameni. 

Viziunea pep+ (pep Pozitiv) va ghida modul în care PepsiCo își va transforma operațiunile sale de business: de la aprovizionarea cu ingrediente, fabricarea și vânzarea produselor sale într-un mod mai sustenabil, la valorificarea a mai mult de un miliard de conexiuni zilnice cu consumatorii săi, pentru a duce în prim plan ideea de sustenabilitate și pentru a-i determina pe oameni să facă alegeri mai bune pentru ei și pentru planetă.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *