PepsiCo a publicat Raportul de Sustenabilitate pe anul 2019

PepsiCo a publicat Raportul de Sustenabilitate pe anul 2019

PepsiCo, Inc. și-a publicat Raportul de Sustenabilitate pe anul 2019, subliniind progresul făcut în direcția obiectivelor sale de sustenabilitate și reafirmând planul companiei de a ajuta la construirea unui sistem alimentar mai sustenabil, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul companiei. 

Raportul de sustenabilitate pentru 2019 detaliază progresul din domeniile prioritare în care PepsiCo consideră că poate avea cel mai valoros impact: agricultură, apă, climă, ambalaje, produse și oameni.

Reperele din Europa include, ca ațiuni principale:

-Reducerea emisiilor în întregul său lanț valoric: PepsiCo și-a redus emisiile absolute de GES cu 6% de-a lungul lanțul său valoric global în 2019, făcând progrese către obiectivul său de a le reduce cu 20% până în 2030 față de valoarea de referință din 2015.

-Adoptarea unor obiective științifice de reducere a emisiilor pentru a limita încălzirea globală la 1,5° C: în aprilie 2020, PepsiCo și-a afirmat planurile de a accelera acțiunile asupra schimbărilor climatice.

-Investiția și extinderea tehnologiei agricole de precizie pentru a îmbunătăți eficiența fermierilor: prin Programul de Agricultură Sustenabilă al PepsiCo, în 2019, compania a lucrat cu peste 1500 de fermieri și cultivatori din Europa pentru a-și reduce impactul asupra mediului prin sporirea eficienței energetice, crescând mai mult cu mai puține resurse.

-Prin abordări bazate pe date, compania dezvoltă practici agricole mai eficiente pentru a construi o mai bună rezistență a culturilor.

-Reducerea emisiilor în procesul de fabricație: în 2019, PepsiCo a obținut 100% energie electrică regenerabilă pe nouă piețe europene

-Crearea unei economii circulare pentru ambalaje: deșeurile de ambalaje sunt o problemă globală urgentă. PepsiCo lucrează, de asemenea, la creșterea cantității de PET reciclat pe care îl folosește în sticlele de plastic, cu obiectivul de a ajunge la o proporție de 50% PET reciclat în sticlele din toată UE până în 2030.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *