Pentru SIAL 2022 s-au înscris deja 7020 de companii expozante

Pentru SIAL 2022 s-au înscris deja 7020 de companii expozante

Pe măsură ce sectorul agroalimentar se reinventează pentru a face față schimbărilor etice, climatice, digitale și demografice ale unei lumi în mișcare, SIAL PARIS, care va avea loc în perioada 15-22 octombrie 2022, va oferi celor 7020 de expozanți deja înscriși și celor 310 000 de vizitatori care au cumpărat încă de acum tichete de intrare, instrumentele de care au nevoie pentru a deveni factori de schimbare ai lumii și ai alimentației fiecăruia dintre noi.

Ca urmare a numprului uriaș de companii înscrise, organizatorii afirmă încă de pe acum că SIAL 2022 va fi cel mai mare târg din lume, dedicat industriei alimentare.

La SIAL 2022 vizitatorii vor obține  informații valoroase despre tendințele alimentare globale datorită rapoartelor de piață exclusive ale SIAL Innovation, putând participa la un program plin de conferințe, dezbateri și mese rotunde oferite de renumiți vorbitori principali și experți în domeniul lor.

Celemai inovatoare produse expuse la expoziție vor participa la un concurs de excelență, fiind selectate cu atenție de un grup independent de specialiști.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *